Fixa Stilen: Sexigt Kvinnlig

En sexigt, kvinnlig look passar dig med starkt självförtroende och som inte är rädd för lite uppmärksamhet. Här får du steg-för-steg instruktioner till hur du fixar stilen: Sexigt Kvinnlig.

 

Look: Sexigt Kvinnlig

En sexigt, kvinnlig look passar perfekt för dig med starkt självförtroende och som inte är rädd för lite uppmärksamhet.

Om du älskar att testa nytt smink och nya sminktrender så kommer du att älska den här stilen som präglas av markerade ögon och dramatiskt röda läppar.

Börja med att applicera en primer i ansiktet och sminka alltid ögonen innan du lägger basen, så slipper du städa bort smulor och fläckar från ögonskugga på kinderna.

 

 

ÖGON

Applicera Nougat som en bas på ögonlocken och använd Plum för att göra en skugga i ögonens yttre vrå.

Måla en tunn linje med Midnight längst med de övre och nedre fransarna. Gör sedan en ny linje från mitten av ögonfransen och ut mot yttre ögonvrån. Fortsätt göra en linje ända till den punkt där du vill att linjen ska sluta.

Applicera två lager med svart mascara för extra definition.

ANSIKTE

Använd en kabukiborste för att lägga på foundation på huden med cirkulerande rörelser. Avsluta med en mineral veil för att få huden att se felfri ut.

Rouget i denna stil är naturlig och diskret, använd Cookie för att bygga upp färgen på dina kinder och tona ut färgen mot öronen.

 

 

 

LÄPPAR

Avsluta stilen genom att applicera Persian Rose på läpparna.

 

 

SHOPPA STILEN