Om Concinnity Cosmetics

MINERALSMINK AV HÖGSTA KVALITET

Varje litet val vi gör har potential att göra stor skillnad. På Concinntiy Cosmetics är vi övertygade om att naturliga produkter utan några tillsatser är det bästa vi kan ge din hud och ditt välmående och därför vill vi hjälpa dig att bättre ta hand om ditt yttre.

Vi gör ett aktivt val varje dag att erbjuda dig smink som bara innehåller mineraler som vårdar din hud och ger den de bästa förutsättningarna som någon hud kan få. 

INSPIRERAD AV MODERN SKÖNHET

Vi vet att skönhet kommer i många olika former och därför är våra produkter utvecklade för alla kvinnor, oavsett din ålder, hudfärg eller stil. 

Det spelar ingen roll om din hud är torr, oljig eller något där emellan, Concinnity Cosmetics mineralfoundation dig den täckning du behöver utan att täppa igen porerna eller irritera din hud.

 

FULLT AV DET SOM ÄR BRA & UTAN DET SOM ÄR DÅLIGT
Våra produkter innehåller bara rena mineraler som har antiinflammatoriska egenskaper, är fria från alla typer av hudallergener och passar därför perfekt för hudsjukdomar som akne, finnar, rosacea, eksem, etc.

Du kommer aldrig någonsin att hitta skadliga kemikaler, parabener, mineraloljor, parfym,
färgämnen, vismutoxiklorid, talk eller något annat som inte är snällt mot din hud i våra produkter.

Våra produkter är dessutom certifierade som veganska, glutenfria och halalfria. Vi har undertecknat koalitionen för konsumentinformation om kosmetika www.leapingbunny.org, och det etiska behandlingsprogrammet för djur (PETA). När du använder vår makeup kan du vara säker på att du får det bästa för din hud.VI SER FÖRBI DITT YTTRE
Vår passion för makeup och dess möjlighet att påverka hur du mår och hur du ser ut ligger till grund för allt som vi gör. Förutom ett brett sortiment av produkter för varje skönhetskomplex så kan du även lita på att få råd kring hur du får ut det mesta av våra produkter med tips och guider från våra egna experter.

När du väljer våra produkter så kan du vara säker på att du gör ett bra val för både din hud och miljön. Det val du gör har betydelse och även de minsta valen kan påverka vår värld och dess framtid. 

Därför väljer vi att göra skillnad i andras liv, deras välmående och deras framtid.